Forumregler for Singlemom.dk

Velkommen til Singlemom.dk.

For at kunne se vores fora, skal du være oprettet som bruger og logget ind
Dudess
Fast inventar
Fast inventar
Indlæg: 25299
Tilmeldt: ons 05 05, 2004 1:00
Geografisk sted: Vejle
Kontakt:

Forumregler for Singlemom.dk

Indlæg af Dudess » fre 28 04, 2006 16:48

Når du skriver i dette forum bedes du være høflig og tage hensyn til de andre brugere. Forummet er oprettet til glæde, støtte og gavn for eneforældre.

Ved at tilmelde dig www.singlemom.dk med brugernavn og password accepterer du nedenstående regler.

Vi forbeholder os til enhver tid ret til, men er ikke forpligtet til, at fjerne indlæg fra debatterne, eller redigere i dem, hvis vi direkte eller indirekte erfarer, at indholdet er i strid med gældende lovgivning og/eller er:

  Nedsættende indlæg
  Chikane mod andre
  Provokerende, eller forsøger at fremprovokere en negativ stemning/svar fra andre
  Personlige angreb
  Unødige bandeord
  Udlevering af andres telefonnumre, e-mailadresser, navne og adresser uden deres tilladelse
  Direkte usandheder
  Spam
  Reklame (dog kan der i visse tilfælde være nogle henvisninger som er nyttige for vores brugere. Godkendelse af evt. link skal på forhånd godkendes af en moderator)
  Andre kommentarer eller indlæg, som af sitets moderatorer bedømmes uegnet for dette site

Bemærk! Disse regler er gældende for fora, private beskeder, artikler og al anden tekst som en bruger skriver på sitet.

Husk altid at holde en venlig tone på sitet. Det er selvfølgelig helt okay at give udtryk for dine frustrationer, så længe at tonen ikke bliver nedsættende omkring de(n) person(er) du har frustrationer overfor.

En bruger kan til enhver tid og uden varsel blokeres fra Singlemom.dk hvis det af moderatorer vurderes at vedkommendes indlæg og aktiviteter på sitet, er at frembringe en negativ stemning, provokere eller lignende.

Brugere på Singlemom.dk står til enhver tid til ansvar overfor egne indlæg, privat beskeder, links, ophavsret osv., og Singlemom.dk eller sitets ejer kan ikke holdes ansvarlig for disse ting.

Enhver gengivelse af eventuelle private beskeder eller emails som du har modtaget fra en administrator eller moderator her på sitet er ikke tilladt, uden vedkommendes godkendelse.

En moderators beslutning er altid endegyldig, og er ikke til diskussion i Singlemoms fora. Hvis man har et problem, må man sende en privat besked til en moderator. Brydes disse regler kan der gives en advarsel eller man kan blive blokeret fra sitet.

Gengivelse af enhver information fundet på www.singlemom.dk, eller links til tråde på Singlemom.dk på 3. parts hjemmeside, må kun ske såfremt man har modtaget debattørens/indlægsholderens samt webmasters accept.

Bliver reglerne ikke overholdt, vil du blive givet en advarsel eller blive blokeret fra Singlemom.dk.

I grove tilfælde af misbrug af information eller antydelse af overtrædelse af loven kan politianmeldelse finde sted.

Er du blevet blokeret kan du efter et passende stykke tid anmode om at få din blokering ophævet, og det vil herefter blive overvejet. Anmodningen sendes til email adressen: admin@singlemom.dk

Vi håber at reglerne vil være med til at skabe et godt, konstruktivt og brugbart forum for alle. :D
Mor til Alannah på 15 år <3

Låst